“Connecting Culture & Business in Rotterdam”

Hoe?

CLIQ draait om het ontwikkelen van nieuwe samenwerkingen, het uitwerken van concrete cases en het sluiten van deals. Hoe actiever de deelname en hoe groter de inzet, hoe beter het uiteindelijke resultaat zal zijn. Deelnemers zijn als het ware zelf verantwoordelijk voor het (economische) voordeel dat ze uit CLIQ halen. In juni reikt CLIQ de CLIQ-Award uit aan de beste business case die uit CLIQ is ontstaan.

CLIQ gaat verder dan een standaard netwerkborrel. Tijdens verschillende ontmoetingen krijgen alle partijen de kans om met elkaar in gesprek te gaan en concreet zaken te doen. Interessante cases worden gedeeld om zo te inspireren tot nieuwe samenwerkingen. Deelnemen aan het netwerk is inspirerend, effectief, leuk en het levert concreet resultaat op.

”Door CLIQ heb ik een aantal mensen ontmoet met wie ik nu werk aan concrete plannen. Door de case zijn we direct met elkaar de diepte ingegaan” – Maarten Bakker, Studio de Bakkerij

Voor wie?

CLIQ is er voor beslissers bij middelgrote Rotterdamse culturele organisaties en bedrijven. Voor de generaties X en Y, verbinders en ondernemende geesten, die kansen zien in plaats van risico’s.

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op.