Een nieuw seizoen CLIQ

Succesvolle pilot
Voor de zomer tijdens de uitreiking van de CLIQ Awards bleek dat er veel enthousiasme is onder de leden om het netwerk voort te zetten. Met name de intervisie en het contact met mensen uit een compleet andere sector worden als enorme pluspunten gezien. Kortom CLIQ gaat na een succesvolle pilot een nieuw seizoen tegemoet, maar wel met een aangepaste formule.

Een vervolg van CLIQ betekent namelijk dat we moeten nadenken over hoe het netwerk meer op eigen benen kan staan. Tijdens een nieuwe bijeenkomst van CLIQ op 8 november gaan we met elkaar in gesprek over de nieuwe formule en de manier waarop de leden kunnen bijdragen. De hieropvolgende bijeenkomsten zullen steeds ‘gehost’ worden door een van de leden. Zij kunnen op deze manier het netwerk optimaal benutten door een eigen vraag of probleemstelling voor te leggen.

Hoe is het nu met…Destination Rotterdam?
Deze case won de juryprijs bij de CLIQ Awards. Hoe gaat het nu?

Karen Mertens: ‘Uit het winnen van de award en de vele positieve reacties uit het veld, maken we op dat meer mensen geloven in ons concept. We hebben zelfs ons eerste interview al achter de rug! In de zomer hebben we met veel verschillende mensen gesproken om ons concept te finetunen. Inmiddels hebben we contact met kunstenaars die de pilot van de signing zullen ontwerpen. Wel zijn we nog op zoek naar financiering en een passend businessmodel. Wie denkt er met ons mee?

Nieuwe leden
CLIQ verwelkomt graag nieuwe leden. Heb je zelf interesse of ken je organisaties voor wie CLIQ een interessant netwerk is? Meld je dan aan.

 

 

 

 

← Terug naar overzicht