CLIQ verdiept bij Digital Playground

Na verschillende CLIQ-coffees was dinsdag 17 mei de eerste CLIQ-borrel een feit! Ondanks de tropische temperatuur kwamen veel CLIQ’ers naar Digital Playground. Met de CLIQ-awards voor de deur (16 juni, staat hij al in jouw agenda?) stonden deze sessie verdieping en reflectie centraal.

Allereerst vertelde gastheer Henry Vorselman over Digital Playground. Dit is dé plek waar middelbare scholieren hun hart op kunnen halen als het gaat om media-educatie. Door middel van praktische workshops leren ze hier zelf film- en fotowerkstukken maken. Daarna was het de beurt aan de cases en aan een korte reflectie op CLIQ zelf.

‘De vraag aan CLIQ’
Om de mix van culturele – en commerciële achtergronden ook buiten de cases aan te spreken, hebben we deze meeting een nieuw format geïntroduceerd: ‘de vraag aan CLIQ’. Denise Doornbos van Doornbos Equipment trapte af. Haar vraag: Hoe kunnen wij ons sponsor- en eventbudget zo inzetten dat het ook waarde voor de stad oplevert? Dat hoeft je CLIQ natuurlijk maar één keer te vragen. Denise had na dik een half uur brainstormen een stevige lijst tips en nieuwe inzichten teruggekregen.

Zet 16 juni in je agenda!

Op 16 juni vinden de CLIQ-awards plaats, de grand finale van deze pilot van het netwerk. Houd je inbox in de gaten voor de persoonlijke uitnodiging. Géén uitnodiging ontvangen, maar er wel graag bij willen zijn? Stuur ons even een berichtje.

← Terug naar overzicht