Waarom CLIQ?

Rotterdamse bedrijven en culturele instellingen hebben veel met elkaar gemeen: Ze ondernemen met passie, een flinke dosis energie, barsten van de goede https://essaywriterusa.com/ ideeën en hebben een liefde voor de stad. CLIQ verbindt deze bedrijven en culturele sector met elkaar om tot méér synergie te komen. CLIQ gelooft erin dat, wanneer deze werelden elkaar beter leren kennen en weten te vinden, er veel mooie nieuwe partnerships kunnen ontstaan. Bij zakendoen draait het echter om de klik.

Het innovatieve netwerk gaat verder dan alleen borrelen en visitekaartjes uitwisselen, er wordt actief gestreefd naar mooie nieuwe partnerships als concreet resultaat. Regelmatig worden offline ontmoetingen georganiseerd met als doel om samen app to track phone without them knowing tot nieuwe interessante business cases te komen. In deze economie is delen het nieuwe vermenigvuldigen.

”CLIQ werkt als een katalysator, de lijnen zijn kort waardoor ideeën sneller worden uitgedacht en uitgevoerd” – Jeroen Rienks, Onderwater Producties

 

Meld je nu aan!Heb je zelf interesse of wil je iemand aanbevelen? Mail dan naar info@cliq.nl of bel 010-4333500